Stoofpaling met snijbonen en aardappelgratin combineert het beste van de zee en het land.
Een super eenpansgerecht met kabeljauw, rijst, bleekselderij, tomaat en paprika.
Heerlijke kibbeling van de visboer of viskraam, warm of koud met salade en friet.
Vers gebakken van de visboer met knapperige peterselie krieltjes en sla.
Dit scherm verdwijnt na 10 seconden.Wil je nu verder? Klik dan op 'volgende' of 'vorige'.
Een heerijke maaltijdsalade met 3 soorten vis en citroen mayonaise.
Een heerlijke combinatie met de vrij sterke smaak van de gerookte makreel.
Een complete gezonde maaltijd met makreel, sperziebonen, tomaatjes en kappertjes.
Kant en klare bami met een lekker wit visje en gezonde sla.
Pangasius is een neutraal smakende vis voor de liefhebber.
Uit de vriezer of vers. Beiden even goed voor deze heerlijke tonijnsteak.
Weer eens wat anders deze vissalon Tuna Melt met tonijn en kaas. Vandaar de naam.
Een idee voor een heerlijke visschotel. Wees creatief en bedenk je eigen visschotel.
Voor je portie Omega-3 met knapperige aardappel kroketjes en Haricots verts.
Een fijne combinatie. Lekkere zalm met knapperige rösti en een eenvoudig salade.
Succes is verzekerd. Het zal niet de laatste keer zijn dat je dit gerecht zelf maakt.