Gerechten met vis
Eet ideeën zonder poespas...

Gerechten met vis van EetLOL.NL

Pangasiusfilet met bami en sla

Pangasiusfilet met bami en sla

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5415

Bereiding

Voor de vis heb je een koekenpan nodig en voor de bami een magnetron. De salade maak je aan op het bord.

  • Strooi wat zout en peper op de pangasiusfilet.
  • Bak de pangasiusfilet zoals op de verpakking is aangegeven in een scheutje olie. Ongeveer7-8 minuten
  • Verwarm 300 gram bami in de magnetron voor ongeveer 8 minuten. Lees het etiket.
  • Snij de gerookte zalmfilet in kleine stukjes.
  • Verdeel de zalmfilet, sla, tomaat en komkommer over de borden en giet er wat sladressing op.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 400 gram (2 stuks) pangasiusfilet naturel
  • 300 gram Bami Goreng kant-en-klaar (je koopt 900 gram)
  • 100 gram gerookte zalmfilet
  • 100 gram sla
  • 1 tomaat
  • 2 mini komkommertjes
  • 2 eetlepels kant-en-klare remouladesaus
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Zonnebloemolie
  • Zout en peper
  • Sladressing
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Varieer met andere groente.

Serveren

Serveer het geheel op een bord en doe een eetlepel saus op de vis.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.