Gerechten met vis
Eet ideeën zonder poespas...

Gerechten met vis van EetLOL.NL

Pangasiusfilet met maaltijdsalade

Pangasiusfilet met maaltijdsalade

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5403

Bereiding

Voor de vis en de aardappeltjes heb je nodig een koekenpan. De maaltijdsalade maak je aan in de verpakking zelf.

  • Bak de Pangasiusfilet zoals op de verpakking is aangegeven.
  • Meng de maaltijdsalade met de toegevoegde ingrediënten.
  • Als je gekozen hebt voor de geitenkaas, voeg deze dan toe aan de salade.
  • Bak de aardappelschijfjes of blokjes voor ongeveer 8 minuten goudbruin. Doe er na het bakken een snufje zout op.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 400 gram (2 stuks) pangasiusfilet, kies voor naturel, gemarineerd, tuinkruiden of knoflook citroen
  • 250-400 gram kant-en-klare maaltijdsalade met vis
  • 200 gram voorgegaarde aardappelschijfjes of blokjes
  • 100 gram geitenkaas bolletjes (pearls) van het merk Bettine of gewone lekkere geitenkaas
  • Optie: kant-en-klare Bechamelsaus
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 4 eetlepels geitenkaas bolletjes
  • Optie: 2 eetlepels kant-en-klare Bechamelsaus
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

De geitenkaas en/of de Bechamelsaus kun je ook achterwege laten of hiervoor een andere keuze maken.

Varieer met andere groente.

Serveren

Serveer het geheel op een bord.

Als je gekozen hebt voor Pangasiusfilet naturel strijk dan een eetlepel Bechamelsaus over de vis.

Weekmenu

Dit gerecht maakt deel uit van een weekmenu.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.