Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de zuurkool ovenschotel heb je nodig een flinke ovenschaal. Pakweg 30cm lang.
Voor het stoven van de zuurkool heb je een pan nodig.
Serveer de zuurkool ovenschotel op een plat bord. Eventueel met een scheutje jus uit je voorraad of maak 'm zelf. Kijk maar.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Je hebt een hapjespan en een koekenpan voor de eieren nodig.
Je kunt de bloemkoolrijst ook vervangen door broccolirijst, maar dan ziet het er niet nasi-achtig uit.
Serveer de nasi van bloemkoolrijst op een plat bord met het spiegelei.
Dit gerecht kun je voor maximaal 1 dag, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de jambalaya heb je een hapjespan of wokpan nodig.
Teveel gemaakt? Opgewarmd smaakt het nog lekkerder.
Chorizo is pittiger dan Salami.
Serveer de jambalaya op diepe borden en druppel wat Chilisaus over het geheel.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de veldertjes en de bloemkool heb je een hapjespan met deksel nodig.
Serveer de veldertjes op een plat bord en garneer met de amandelen en peterselie.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de friet heb je een airfryer nodig. Voor de vissalon een oven.
De vissalon kan ook met vlees (kapsalon) of kip (kipsalon).
Koop de remouladesaus kant-en-klaar of maak hem zelf.
Koop de knoflooksaus kant-en-klaar of maak hem zelf.
De friet kun je natuurlijk ook op je eigen manier bereiden.
Serveer de vissalon in een origineel aluminium bakje of schaaltje. Wel zo leuk!
Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik voor groter formaat
Je hebt 2 koekenpannen nodig. 1 voor de uitjes en de satésaus en 1 voor het gehakt of een magnetron en 1 koekenpan.
Op de foto is de boterham bal afgebeeld met een schaaltje wortelsalde. Kijk hier hoe je die maakt.
Voor de kant-en-klare gehaktballen kijk je hier.
Voor de vegaballen kijk je hier.
Serveer de boterham bal op een plat bord.
Als je dat wilt het geheel garneren met bijvoorbeeld wat fijngesneden bosuitjes, een plukje ijsbergsla of een dun plakje tomaat of komkommer.
Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor het maken van de champignonsoep heb je een ruime pan nodig. Voor de bouillon een steelpan. Een staafmixer is handig.
Roer er 6 eetlepels allesbinder door en laat nog een paar minuten zachtjes koken.
Serveer de champignonsoep in een diep bord of soepkom met of zonder brood. Garneer met peterselie.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.