Sauzen en Dressings
Eet ideeën zonder poespas...

Sauzen & Dressings van EetLOL.NL

Remouladesaus

Remouladesaus

Receptnummer 6410

Bereiding

Je hebt alléén een mengkom nodig en een vork.

  • Voorbereiding
  • Hak de kappertjes en de augurken heel fijn.
  • Prak de ansjovis tot een smurie.

  • Meng alle ingrediënten door elkaar.
  • Proef en voeg eventueel nog wat zout en peper toe.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • Kant-en-klaar te verkrijgen of maak het zelf

  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 eetlepels allioli
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 5 mini augurkjes
  • 2 eetllepels milde mosterd
  • 2 ansjovisfiletjes opm olie
  • 1 eetlepel peterselie gedroogd
  • 1 eetlepel bieslook gedroogd

Reageer op dit recept

Tip(s)

Gebruik de remouladesaus bij een visgerecht of in een vissalon.

Bewaartip

De remouladesaus kun je een paar dagen bewaren in de koelkast.