Stamppotten
Eet ideeën zonder poespas...

Stamppotten van EetLOL.NL

Andijvie met draadjesvlees, gehaktbal of rookworst

Rauwe andijvie stamppot met draadjesvlees

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5201

Bereiding

Voor de aardappelen en andijvie heb je een kookpan nodig en voor de spekreepjes een koekenpan.

  • Kook de aardappelen, met een beetje zout, gaar en giet af.
  • Voeg een paar flinke scheuten kookroom toe en stamp.
  • Voeg de andijvie toe en stamp.
  • Bak de spekreepjes zonder bakmiddel knapperig.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 600 gram voorgegaarde aardappelen
  • 250 gram andijvie fijngesneden
  • 150 gram gerookte spekreekpjes
  • Kookroom
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Op de foto is de andijvie stamppot afgebeeld met draadjesvlees, maar kan net zo lekker zijn met een gehaktbal of een rookworst.

Vervang het draadjesvlees door een zelfgemaakte gehakbal of een kant-en-klare gehaktbal. of een rookworst.

Serveren

Serveer de andijvie stamppot op een plat bord en strooi de spekreepjes daarover.

Serveer de stamppot met het vlees van je keuze. Vergeet de jus niet.

Voor de bereiding van het draadjesvlees kijk je hier.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.