Rookworst...

Rookworst

Rookworst

Receptnummer 4305

Bereiding

Voor het opwarmen van de rookworst gebruik je een steelpan.

  • Verwarm de rookworst.
  • Kijk op de verpakking hoe lang dit moet. Verschilt per merk en soort
  • Snij de rookworst in plakjes als je dit leuk vindt.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 1 rookworst, varkensvlees, rundvlees, grof of fijn en fabrieksmatige in XL verpakking
  • Kies de rookworst die jij het lekkerst vindt
  • Lekkere mosterd, mild, grof of pittig
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Het verwarmen van de meeste rookworsten doe je in water.

Rookworsten, niet de fabrieksmatige, kun je heel goed invriezen en heb je dus altijd op voorraad.

Ingevroren rookworsten ontdooi je het beste, door ze een dag van te voren in de koelkast te laten ontdooien.

Serveren

Serveer de rookworst (ieder de helft) of in plakjes bij het gerecht dat je hebt gekozen. Smeer er mosterd op of niet.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.

Invriezen voor maximaal 3 maanden kan ook.