Gehaktbal kant-en-klaar...

Gehaktbal kant-en-klaar

Gehaktbal kant en klaar

Receptnummer 4303

Bereiding

Voor het opwarmen van de gehaktballen gebruik je een oven of magnetron. Meestal kan dit in de verpakking zelf. Lees het etiket.

  • Verwarm de kant-en-klare gehaktballen.
  • De ballen worden smeuïger als je ze overgiet met jus, die je mogelijk hebt bewaard of gemaakt.
  • Gebruik de kant-en-klare jus of maak deze zelf met dit recept.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • Kant-en-klare gehaktballen? Je kent ze wel, met ui, zonder ui, met jus, zonder jus, 2 stuks, 4 stuks, runder, varken, kip. Tegenwoordig in iedere supermarkt of slagerij verkrijgbaar
  • Kies de gehaktbal die je voorkeur heeft
  • Met de meeste kant-en-klare gehaktballen is niets mis. Probeer het!
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Het opwarmen van de gehaktballen doe je in de oven of magnetron.

Warm ze op in een hoeveelheid jus als je die hebt. De ballen worden hierdoor smeuïger of maak de jus zelf met dit recept.

Serveren

Serveer de gehaktballen bij het gerecht dat je hebt gekozen.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.