Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
De bereiding is eenvoudig. De aardappelen in een ruime pan en de snijbonen in een kleinere. De biefstuk en spekreepjes bak je in een koekenpan.
Wil je de stamppot snijbonen met kip, vegan, vis, of vlees eten?
Dat kun je hier voor kip kiezen..
Lees hier hoe je een biefstuk bakt.
Maak van het bakresidu een jus, gebruik een restje jus of maak het zelf.
Serveer de stamppot op een plat bord en giet hierover de jus. Leg de biefstuk (geheel of in plakjes) hier bij. Doe de uitgebakken spekreepjes er bovenop.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.