Misschien heb jij wel een uniek recept dat je met mij wil delen.
Ik ben benieuwd naar jouw recept.
Heerlijke beenham met honing mosterd voor in de oven met spinazie en minikrieltjes.
Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Bedenk zelf de toevoegingen.
Kies voor de kruidige krieltjes. Honing en de mosterd geven een aparte 'taste'.
Een echte Franse klassieker. Geeft nog eens toe aan dat echte Franse vakantiegevoel.
Kies voor de kruidige krieltjes. Honing en de mosterd geven een aparte 'taste'.
Een gekruide tartaar omwikkeld met ontbijtspek. Een Duitse biefstuk. Lekker toch?
Puntjes en haartjes er af en smullen maar van de peulen. Of... kies een andere groente.
Rechtstreeks uit Limburg, deze friet met zuurvlees met sla, komkommer en tomaat.
Eenvoudig, lekker en gezond is deze andijvieschotel met een gehaktbal en spekjes.
Zo op het oog lijkt het heel gewoon deze gehakthachee met snijbonen en puree.
Een super eenpansgerecht met chorizo, gehakt en rookworst. Echt Hollands.
Een wereldberoemd idee. Je gaat nooit meer naar de snackbar voor een kapsalon.
Een wereldberoemd idee, maar nu met zoete aardappelfriet. Vlees of kip naar keuze.
Lekkere smeuige stoof bij rijst of puree. Ook als saus voor een pasta te gebruiken.
Een flinke lap vlees zo'n ribeye. Je kunt 'm ook doormidden snijden natuurlijk.
Een ribeye variant, maar nu met knapperige grof gesneden snijbonen.
Niet goedkoop zo'n ribeye, maar dan heb je ook wat. Koop er 1 om te delen.
Een heerlijke, maar eenvoudig te bereiden maaltijd met een gepaneerde varkensschnitzel.
Je moet er van houden, maar dan eet je ook wat. Dit zou wel eens een ontdekking kunnen zijn.
Zo'n grote schnitzel heb je nog nooit gezien. Snij hem doormidden als het teveel is.
Eenvoudig, lekker en gezond is deze andijvieschotel met karbonade en spekjes.
Een lekkere maaltijd met kant-en-klare malse spareribs. Tekoop bij iedere supermarkt.
Nog een lekkere maaltijd met kant-en-klare malse spareribs. Met aardappelen en spekjes.
Heerlijk zacht sucadevlees met gezonde broccoli en makkelijke rijst.
Je bent even een half uurtje bezig, maar dan heb je ook wat. Varieer met de groente.
Ouderwets gewoon, maar ontegenzeggelijk lekker. Gewoon weer eens doen!.
Puntjes en haartjes er af en smullen maar van de peulen. Of... kies een andere groente.
Eenvoudig, lekker en gezond is deze andijvieschotel met een gehaktbal en spekjes.
Niet goedkoop zo'n ribeye, maar dan heb je ook wat. Koop er 1 om te delen.
Een lekkere maaltijd met kant-en-klare malse spareribs. Tekoop bij iedere supermarkt.
Je bent even een half uurtje bezig, maar dan heb je ook wat. Varieer met de groente.
Kies voor de kruidige krieltjes. Honing en de mosterd geven een aparte 'taste'.
Zo op het oog lijkt het heel gewoon deze gehakthachee met snijbonen en puree.
Eenvoudig, lekker en gezond is deze andijvieschotel met karbonade en spekjes.
Een wereldberoemd idee. Je gaat nooit meer naar de snackbar voor een kapsalon.
Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Bedenk zelf de toevoegingen.
Zo'n grote schnitzel heb je nog nooit gezien. Snij hem doormidden als het teveel is.
Nog een lekkere maaltijd met kant-en-klare malse spareribs. Met aardappelen en spekjes.
Kies voor de kruidige krieltjes. Honing en de mosterd geven een aparte 'taste'.
Rechtstreeks uit Limburg, deze friet met zuurvlees met sla, komkommer en tomaat.
Heerlijke beenham met honing mosterd voor in de oven met spinazie en minikrieltjes.
Een echte Franse klassieker. Geeft nog eens toe aan dat echte Franse vakantiegevoel.
Een super eenpansgerecht met chorizo, gehakt en rookworst. Echt Hollands.
Een gekruide tartaar omwikkeld met ontbijtspek. Een Duitse biefstuk. Lekker toch?
Een flinke lap vlees zo'n ribeye. Je kunt 'm ook doormidden snijden natuurlijk.
Een ribeye variant, maar nu met knapperige grof gesneden snijbonen.
Je moet er van houden, maar dan eet je ook wat. Dit zou wel eens een ontdekking kunnen zijn.
Een heerlijke, maar eenvoudig te bereiden maaltijd met een gepaneerde varkensschnitzel.
Een wereldberoemd idee, maar nu met zoete aardappelfriet. Vlees of kip naar keuze.
Heerlijk zacht sucadevlees met gezonde broccoli en makkelijke rijst.
Lekkere smeuige stoof bij rijst of puree. Ook als saus voor een pasta te gebruiken.
Ouderwets gewoon, maar ontegenzeggelijk lekker. Gewoon weer eens doen!.