Een AVG’tje is een typisch Nederlands begrip dat staat voor: Aardappelen, Vlees of Vis en Groenten.
Het is de klassieke, “ouderwetse” opbouw van een Hollandse avondmaaltijd. Eenvoudig, voedzaam en herkenbaar.
De onderdelen van een AVG’tje zijn vaak: Gekookte of gebakken aardappelen of aardappelpuree met een gehaktbal, stukje kip, karbonade of worst
en vaak met seizoensgroenten zoals: sperziebonen, worteltjes, bloemkool, spruitjes, andijvie, etc.
Eet smakelijk!
Rechtstreeks uit Limburg, deze friet met zuurvlees met sla, komkommer en tomaat.
Een lekkere maaltijd met kant-en-klare malse spareribs. Tekoop bij iedere supermarkt.
Mals en zacht rundvlees in een kruidige saus met patat en sla. Klaar in 20 minuten.
Ouderwets gewoon, maar ontegenzeggelijk lekker. Gewoon weer eens doen!.
Gemarineerde kipvleugels met een salade en friet uit de airfryer. Zo simpel en goed.
Heerlijk gekruide kipborrelhapjes met knoflook-kruiden fries en een frisse salade.
Malse kant-en-klaar gegrilde kippenpoot met een salade en friet uit de airfryer.
Niet helemaal een Coq au Vin, maar net zo lekker en mals. Kies je eigen toevoegingen.
Knapperige dunne friet met salade en saté ajam. Wat wil je nog meer.
Heerlijke kibbeling van de visboer of viskraam, warm of koud met salade en friet.