Kerriesoep
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Bereiding
Voor het maken van de kerriesoep heb je een kookpan nodig. Voor het pureren een staafmixer.
- Voorbereiding
- Laat de maiskorrels uitlekken.
- Halveer het pakje basis kerriesoep.
- Plet het bouillonblokje.
- Snipper de ui.
- Snij de gerookte kip in reepjes.
- Fruit de ui in de olijfolie voor 1 minuut.
- Voeg het bouillonblokje met 3/4 liter water toe.
- Voeg de kerriepoeder, 1/2 pakje Honig en de mais toe.
- Zout en peper is niet nodig.
- Pureer de soep met de staafmixer.
- Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Voeg de gerookte kip toe en warm mee.
- Hou de soep warm.
- Eet smakelijk.
3-gangen menu
Boodschappen voor 2 personen
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Je gebruikt:
- Alles van de boodschappenlijst
Soep te dun?
Roer er 2-3 eetlepels allesbinder door en laat nog een paar minuten zachtjes koken.
Tip(s)
De soep kun je ook een dag eerder maken. Opwarmen is dan voldoende.
Bepaal zelf of en wat voor drankje je er bij serveert.
Serveren
Serveer de kerriesoep (strooi er de bieslook op) in een diep bord of soepkom.