Brusselse wafel met aardbeien en slagroom
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Bereiding
Voor de kant-en-klare wafels heb je een oven nodig.
- Verwarm de oven voor op 180ºC.
- Verwarm de wafels op een met bakpapier beklede bakplaat voor 3 minuten. Ze worden dan lekker knapperig.
- Verwijder de kroontjes en snij de aardbeien over de lengte doormidden.
- Er passen precies 12 halve aardbeien op 1 wafel.
- Spuit toefjes slagroom op de aardbeien.
- Leg een streepje dessertsaus over de slagroom.
- Eet smakelijk.
3-gangen menu
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- Aardbeien
- Slagroom in spuitbus
- Bakpapier
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Je gebruikt:
- 2 Brusselse wafels
- 12 aardbeien
Tip(s)
Bepaal zelf of je er een drankje of koffie bij serveert.
Serveren
Serveer de wafels op een plat wit bord.
Bewaartip
De wafels die je over hebt kun je invriezen. Wel eerst ontdooien voordat ze in de oven gaan.