Diner voor twee
Eet ideeën zonder poespas...

DessertTerug

Brusselse wafel met aardbeien en slagroom

Brusselse wafel met aardbeien en slagroom

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Bereiding

Voor de kant-en-klare wafels heb je een oven nodig.

  • Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • Verwarm de wafels op een met bakpapier beklede bakplaat voor 3 minuten. Ze worden dan lekker knapperig.
  • Verwijder de kroontjes en snij de aardbeien over de lengte doormidden.
  • Er passen precies 12 halve aardbeien op 1 wafel.
  • Spuit toefjes slagroom op de aardbeien.
  • Leg een streepje dessertsaus over de slagroom.
  • Eet smakelijk.

3-gangen menu

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • Eierwafels kant-en-klaar (Brussels) van AH
  • Eierwafels kant-en-klaar (Brussels) van AH
  • Aardbeien
  • Slagroom in spuitbus
  • Bakpapier
  • Dessertsaus chocolade, aardbeien of karamel van Hero Tova
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Je gebruikt:

  • 2 Brusselse wafels
  • 12 aardbeien

Reageer op dit recept

Tip(s)

Bepaal zelf of je er een drankje of koffie bij serveert.

Serveren

Serveer de wafels op een plat wit bord.

Bewaartip

De wafels die je over hebt kun je invriezen. Wel eerst ontdooien voordat ze in de oven gaan.