Vanilleijs met slagroom en aardbeien
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Bereiding
Je hebt geen bijzonder kookgerei nodig.
- Haal het ijs een kwartie voor gebruik uit de vriezer.
- Snij de aardbeien doormidden.
- Snij 2 keer een 1/4 van het ijs.
- Deponeer het ijs op een bordje en schep er 2 eetlepels slagroom bij.
- Leg de aardbeien hiernaast en spuit sliertjes van de dessertsaus.
- Eet smakelijk.
3-gangen menu
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- Slagroom kant-en-klaar opgeklopt
- Aardbeien
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Je gebruikt:
- 325 mililiter dessertijs (halve verpakking)
- 4 eetlepels opgeklopte slagroom
- 4 aardbeien
Serveren
Serveer het ijsdessert op een plat wit bord.
Bewaartip
Het overgebleven ijs kan terug in de vriezer.