Diner voor twee
Eet ideeën zonder poespas...

DessertTerug

Vanilleijs met slagroom en aardbeien

Vanilleijs met slagroom aardbeien

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Bereiding

Je hebt geen bijzonder kookgerei nodig.

  • Haal het ijs een kwartie voor gebruik uit de vriezer.
  • Snij de aardbeien doormidden.
  • Snij 2 keer een 1/4 van het ijs.
  • Deponeer het ijs op een bordje en schep er 2 eetlepels slagroom bij.
  • Leg de aardbeien hiernaast en spuit sliertjes van de dessertsaus.
  • Eet smakelijk.

3-gangen menu

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 1 verpakking dessertijs vanille of salted caramel van Viennetta
  • Slagroom kant-en-klaar opgeklopt
  • Aardbeien
  • Dessertsaus chocolade, aardbeien of karamel van Hero Tova
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Je gebruikt:

  • 325 mililiter dessertijs (halve verpakking)
  • 4 eetlepels opgeklopte slagroom
  • 4 aardbeien

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer het ijsdessert op een plat wit bord.

Bewaartip

Het overgebleven ijs kan terug in de vriezer.