Voorgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Voorgerechten van EetLOL.NL

Stuur een review voor recept:

(Je review wordt zichtbaar na ongeveer 2 uur)

Aantal tekens: 0 / 200

Carpaccio rundvlees

Carpaccio rundvlees

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5002

Bereiding

  • Haal de Carpaccio een half uur voor gebruik uit de koelkast.
  • Vermeng de yogurt dressing met de honing.
  • Rooster in een koekenpan, zonder olie, de pijnboompitten.
  • Leg 1 portie op een plat bord.
  • Bestrooi met geroosterde pijnboompitten en kaas.
  • Leg de sla hier op.
  • Besprenkel het geheel met de dressing.
  • Eet smakelijk.
Klik hier en plak de bereiding
in je favoriete App of To-Do list

Reviews voor dit recept

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 1 verpakking carpaccio rundvlees (2 porties)
  • 2 eetlepels geraspte kaas naar keuze (extra)
  • 2 eetlepels pijnboompitten (extra)
  • 100 gram ijsbergsla of rucola gesneden en gewassen
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 5 eetlepels yogurt dressing
  • 3 eetlepels honing
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Keukengerei

Voor de Carpaccio heb je geen bijzonder keukengerei nodig. Gebruik voor het roosteren van de pijnboompitten een koekenpan.

Tip(s)

In de kant-en-klare Carpaccio zitten vaak wat weinig toevoegingen. Indien gewenst aanvullen met de extra ingrediënten.

Vaak zit er bij de kant-en-klare Carpaccio weinig dressing. Wil je meer dressing? Maak deze dan zelf.

Serveren

Serveer de Carpaccio op een plat bord. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en kaas. Leg de sla hier op en besprenkel met de dressing.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.