Sauzen en Dressings
Eet ideeën zonder poespas...

Sauzen & Dressings van EetLOL.NL

Carpaccio dressing

Carpaccio dressing

Receptnummer 6402

Bereiding

Je hebt alléén een mengkom nodig en een vork.

  • Meng de olijfolie en de azijn goed met de vork.
  • Voeg de andere ingrediënten toe en blijf mengen totdat je een gladde saus hebt.
  • De dressing is nu gebruiksklaar.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • Kant-en-klaar te verkrijgen of maak het zelf

  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 5 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 2 eetlepels milde mosterd
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels groene milde pesto

Reageer op dit recept

Tip(s)

Extra vierge olijfolie is beter geschikt en smaakvoller voor salades.

Serveren

Sprenkel de dressing over de Carpaccio of een andere salade.

Bewaartip

Teveel zelfgemaakt saus of dressing kun je vrij lang bewaren in de koelkast.