Stamppotten
Eet ideeën zonder poespas...

Stamppot van EetLOL.NL

Spinazie zomerstamppot met kip cordon bleu

Spinazie zomerstamppot met kip cordon bleu

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5227

Bereiding

Je hebt een kookpan, hapjespan en koekenpan nodig.

  • Voorbereiding
  • Snij de ui in kwart ringen.
  • Halveer de cherry tomaatjes.

  • Kook de aardappelen voor plm. 10 minuten gaar.
  • Bak de kip cordon bleu voor plm. 8 minuten. Lees het etiket.
  • Fruit de ui in de hapjespan.
  • Voeg de spinazie toe en laat slinken.
  • Voeg de tomaatjes toe en warm even door.
  • Giet de aardappelen af en stamp met een scheut kookroom.
  • Meng de spinazie en de tomaatjes door de aardappelen.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 500 gram voorgegaarde aardappelen
  • 200 gram verse babyspinazie
  • 2 cordon bleu kip
  • 10 cherry tomaatjes
  • 1 flinke ui
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Flinke scheut kookroom
  • Olijfolie
  • Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Jus er bij? Gebruik een restje of maak het zelf.

Je kunt ook kiezen voor cordon bleu gehakt, varkensvlees of rund.

Serveren

Serveer de spinazie zomerstamppot op een bord.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.