Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de hutspot heb je een ruime pan nodig.
Geen jus? Kijk in je vriezer of maak 'm zelf.
Op de afbeelding is de hutspot afgebeeld met draadjesvlees, maar kan ook wat anders zijn natuurlijk.
Wil je de hutspot met ander vlees? kijk dan hier.
Kies je voor draadjesvles bij deze stamppot? Kijk dan hier hoe je dat doet.
Ander (eenvoudiger) vlees kan natuurlijk ook. Kijk dan hier.
Serveer de hutspot op een plat bord en giet de jus in een kuiltje. Voeg je vleeskeuze en de spekreepjes toe.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.