Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de Hete Bliksem heb je een ruime pan nodig.
Geen jus? Kijk in je vriezer of maak 'm zelf.
Op de afbeelding is de Hete Bliksem afgebeeld met draadjesvlees, maar dat kan ook wat anders zijn
Wil je de stamppot met kip, vis, of ander vlees eten?
Dat kun je hier voor kip kiezen.
Serveer de Hete Bliksem op een plat bord en giet de jus in een kuiltje. Voeg je keuze kip, vis of vlees toe.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.