Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
De aardappelen, boerenkool en spekreepjes gaan allemaal in één pan. De rookworst in een steelpan. Gebruik een restje jus of maak het zelf.
Geen snelkookpan? Volg het recept, maar kook alles voor plm. 20-21 minuten totdat de aardappelen gaar zijn. Gebruik dan geen voorgegaarde aardappelen.
Het meekoken van de spekjes kun je ook achterwege laten en knapperig bakken. Strooi ze dan over de boerenkool bij het serveren.
Serveer de boerenkool op een plat bord en maak een kuiltje in het midden voor de jus. Leg de rookworst hier bij en voorzie de rookworst van een streep(je) mosterd.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.