Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
De aardappelen kook je in een ruime pan. Voor de bietjes, speklapjes en spekreepjes zijn twee koekenpannen handig.
Maak de jus zelf of gebruik uit de voorraad van je vriezer.
Soms kun je geen bietjes met gesnipperde ui kant en klaar krijgen. Koop dan een zakje gesnipperde ui of snipper deze zelf.
Wil je de bietenstamppot met kip, vegan of ander vlees eten?
Dat kun je hier voor kip kiezen.
Serveer de bietenstamppot op een plat bord en giet hierover de jus. Leg de speklapjes hier bij.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.