Sauzen en Dressings
Eet ideeën zonder poespas...

Sauzen & Dressings van EetLOL.NL

Salade visdressing

Salade sauzen

Receptnummer 6412

Bereiding

Je hebt alléén een mengkom nodig en een vork.

  • Haal de vis uit het blikje en prak deze zo fijn mogelijk met een vork. LET OP! Kleine graatjes.
  • Meng alle ingrediënten tot een gladde dressing.
  • Snufje zout en peper.
  • De dressing is nu gebruiksklaar.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 5 eetlepels naturel yogurt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 4 ansjovisjes of 100 gram makreel, zalm of tonijn
  • 1 eetlepel citroensap of limoensap
  • 2 eetlepels dille
  • 1 eetlepel gedroogde dille
  • Snufje zout en peper

Reageer op dit recept

Tip(s)

Deze dressing is geschikt voor salades met vis of zeevruchten, maar niet zo geschikt voor salades met kip of vlees. Kijk voor saladedressings hier.

Serveren

Sprenkel of meng de dressing over of in de salade.

Je kunt ook de dressing op het bord uitstrijken en daarop de salade deponeren. De verrassing is dan compleet.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.

Of lees de houdbaarheidsdatum op de verpakking.