Pastagerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Pastagerechten van EetLOL.NL

Bami Goreng met zalm en salade naar keuize

Bami Goreng met zalm

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5804

Bereiding

Een magnetron en een koekenpan, meer heb je niet nodig.

  • Haal de zalm een half uur voor bereiding uit de koelkast.
  • Kruid de zalm en bak om en om plm. 8 minuten in een beetje olie.
  • Verwarm de Bami Goreng 9 minuten op 700 watt.
  • Spuit wat Sweet Chili Saus over de bami.
  • Meng de sla op het laatste moment met een paar lepels dressing en serveer direct.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 450 gram Bami Goreng kant-en-klaar (je koopt 900 gram)
  • 250 gram zalmfilet (2 porties met of zonder huid)
  • 150 gram slamix of slamelange
  • Sweet Chili Saus
  • Zalmkruiden
  • Witte geitenkaas bolletjes
  • Croutons
  • Sladressing
  • Neutrale olie
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Waar koop je?

Witte geitenkaas bolletjes

Tip(s)

Gebruik 450 gram van de Bami Goreng. Het restant kun je plm. 4 dagen, afgesloten, bewaren in de koelkast

Het restant van de Bami Goreng kun je een paar dagen later gebruiken voor dit gerecht.

Serveren

Serveer de bami op een plat bord. Strooi wat kaasbolletjes en croutons over de slamix.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 1 dag, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.