Speklapje...

Speklapje

Speklapje

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4312

Bereiding

Voor het bakken van de speklapjes gebruik je een koekenpan.

  • Haal de speklapjes een half uur voor de bereiding uit de koelkast en kruid beide zijden met zout.
  • Smeer de speklapjes dun in met mosterd en haal ze door de bloem.
  • Bak de speklapjes in een bakmiddel om en om knapperig en gaar voor plm. 10 minuten.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4 speklapjes
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Bloem
  • Mosterd
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer de speklapjes en het residu van het bakmiddel bij het gerecht dat je hebt gekozen of maak er een lekkere jus van.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.

Rauw vlees invriezen voor ± 3 maanden kan ook.