Schouderkarbonade...

Schouderkarbonade

Schouderkarbonade

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4306

Bereiding

Voor het bakken van de schouderkarbonade gebruik je een koekenpan.

  • Haal de schouderkarbonade een half uur voor de bereiding uit de koelkast en kruid beide zijden met zout of de kruidenmix.
  • Doe een paar scheutjes bakmiddel in de koekenpan.
  • Bak de schouderkarbonade zoals op de verpakking is aangegeven.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 schouderkarbonades
  • Kruidenmix van Verstegen is de beste
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Keer de schouderkarbonades, tijdens het bakken, regelmatig om en beweeg ze over de bodem van de koekenpan.

Serveren

Serveer de schouderkarbonade en het residu van het bakmiddel bij het gerecht dat je hebt gekozen of maak er een lekkere jus van.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.

Rauw vlees invriezen voor ± 3 maanden kan ook.