Duitse biefstuk met of zonder spek...

Duitse biefstuk met of zonder spek

Duitse biefstuk met of zonder spek

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4313

Bereiding

Voor het bakken van de Duitse biefstuk gebruik je een koekenpan of grillpan.

  • Haal de Duitse biefstuk een half uur voor de bereiding uit de koelkast.
  • De kant-en-klare Duitse biefstuk uit de supermarkt is meestal al voldoende gekruid.
  • Optie: Omwikkel de Duitse biefstuk met het ontbijtspek.
  • Bak de biefstuk in een weinig bakmiddel voor 4-5 minuuten per kant.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 of 4 Duitse biefstukken
  • Optie: 100 gram ontbijtspek in plakjes
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer de Duitse biefstukken en het residu van het bakmiddel bij het gerecht dat je hebt gekozen of maak er een lekkere jus van.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.

Rauw vlees invriezen voor ± 3 maanden kan ook.