Patatas Bravas kant-en-klaar...

Patatas Bravas kant-en-klaar

Patatats Bravas kant-en-klaar

Receptnummer 4404

Bereiding

Je hebt een oven nodig voor de patatas bravas en een steelpan voor de saus.

  • Voorbereiding
  • Verwarm de oven voor op 220ºC.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Snipper de sjalotjes.

  • Bak de patatas bravas voor plm. 20 minuten in de oven. Kijk op het etiket.
  • Fruit de ui en knoflook in een steelpan en voeg de tomatenblokjes en honing toe. Laat even pruttelen (indikken).
  • Optie: Voeg de sambal toe voor de liefhebber.
  • Serveer de Patatas Bravas en deponeer er de saus bovenop.
  • Bestrooi met de peterselie.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 400-450 gram kant-en-klare patatas bravas.
  • 1-2 sjalotjes.
  • 200 gram tomatenblokjes.
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 2 teentjes knoflook.
  • Peterselie gedroogd.
  • 1 flinke eeetlepel honing.
  • Optie: 1 eetlepel sambal Oelek (HOT) of sambal Manis (MILD)
  • Optie:Aioli als dipsaus.
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

De Patatas Bravas is lekker bij vele gerechten. Je kunt de tomatensaus er ook apart bij serveren.

Doe er een bakje Aioli dipsaus bij.

Zelf Patatas Bravas maken? Kies hier het recept.

Serveren

Serveer in een serveerschaal.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.