Duitse biefstuk met rijst en sperziebonen
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Bereiding
Voor de sperziebonen heb je een kookpan nodig en voor de Duitse biefstuk een grillpan of koekenpan. De rijst maak je warm in een koekenpan.
- Voorbereiding
- Bestrooi de cherry tomaatjes met olijfolie, zout en peper.
- Omwikkel de Duitse biefstukken met plakjes ontbijtspek.
- Kook de sperziebonen met een snufje zout in plm. 8 minuten gaar.
- Verwarm de rijst in een beetje bakmiddel in een koekenpan voor plm 5 minuten.
- Bak de Duitse biefstuk in een grillpan of koekenpan voor 4 minuten per kant in een scheut bakmiddel.
- Voeg de laatste 4 minuten de cherry tomaatjes toe en rooster ze totdat ze een rimpelhuidje hebben.
- Giet de sperziebonen af en meng er boter, nootmuskaat en een eetlepel knoflooksaus door.
- Eet smakelijk.