Diner voor twee
Eet ideeën zonder poespas...

VoorgerechtTerug

Pasteitje ragout

Gazpacho

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 165ºC.
  • Verwarm de pasteibakjes 10 minuten in de oven.
  • Verwarm de kalfsragout op een laag vuur. Niet laten koken.
  • Snij met een mesje het 'hoedje' uit de pasteibakjes.
  • Vul de bakjes met de ragout, mag er ook iets overheen lopen.
  • Strooi een theelepel selderij over de ragout.
  • Zet de 'hoed' hier schuin bovenop.
  • Eet smakelijk.

3-gangen menu

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 Pasteibakjes, 125 gram (van Jos Poell, de grote bakjes)
  • 400 gram kipragout of champignonragout in blik (je gebruikt de helft voor 2 personen).
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Selderij gedroogd
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Je gebruikt:

  • Alles van de boodschappenlijst

Reageer op dit recept

Keukengerei

Voor de pasteibakjes heb je een oven nodig en voor de ragout een steelpan.

Tip(s)

400 gram ragout is genoeg voor 4 bakjes. Je gebruikt er slechts 2.

Bewaar de helft in de koelkast, maar niet in het blikje.

De pasteibakjes zijn per 2 stuks verpakt.

Serveren

Serveer de pasteitjes op een plat bord.