Gazpacho (koude soep)
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Bereiding
Voor de gazpacho heb je een pan nodig en een blender of staafmixer.
- Voorbereiding
- Snij de tomaten in stukken en verwijder zoveel mogelijk pitten.
- Snij de halve komkommer over de lengte doormidden en verwijder zoveel mogelijk zaadlijsten. Snij de helften in kleine blokjes.
- Snij de paprika in stukjes.
- Snij de ui in kwart ringen.
- Snij de knofllook heel fijn.
- Doe alles in een pan of blender.
- Draai lang of kort voor een fijn of grof resiltaat.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Eet smakelijk.
3-gangen menu
Boodschappen voor 2 personen
- 500 gram tomaten
- 1 rode ui
- 2 geroosterde paprika's (pot)
- 1/2 komkommer
- 3 teentjes knoflook. fijn gesneden
- —————————————————————
- Dit heb ik in huis
- 3 eetlepels rode wijnazijn
- 4 eetlepels olijfolie
- Beetje gemalen komijn
- Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Je gebruikt:
- Alles van de boodschappenlijst
Tip(s)
Als de soep wat te dik is doe er dan wat water bij.
Maak de soep ruim van te voren zodat hij goed kan koelen in de koelkast.
Serveren
Serveer de gazpacho in een diep bord of soepkom. Garneer met wat komijn.