Recept van https://eetlol.nl

Diner voor twee
Eet ideeën zonder poespas...

VoorgerechtTerug

Carpaccio rundvlees

Carpaccio rundvlees

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Bereiding

Voor de Carpaccio heb je geen bijzonder keukengerei nodig. Gebruik voor het roosteren van de pijnboompitten een koekenpan.

  • Haal de Carpaccio een half uur voor gebruik uit de koelkast.
  • Rooster in een koekenpan, zonder olie, de pijnboompitten.
  • Leg 1 portie op een plat bord.
  • Bestrooi met geroosterde pijnboompitten en kaas.
  • Leg de sla hier op.
  • Besprenkel het geheel met de dressing.
  • Eet smakelijk.

3-gangen menu

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 1 verpakking carpaccio rundvlees (2 porties)
  • 100 gram ijsbergsla gesneden en gewassen
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Je gebruikt:

  • Alles van de boodschappenlijst

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer de Carpaccio op een plat bord. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en kaas. Leg de sla hier op en besprenkel met de dressing.