Carpaccio rundvlees
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Bereiding
Voor de Carpaccio heb je geen bijzonder keukengerei nodig. Gebruik voor het roosteren van de pijnboompitten een koekenpan.
- Haal de Carpaccio een half uur voor gebruik uit de koelkast.
- Rooster in een koekenpan, zonder olie, de pijnboompitten.
- Leg 1 portie op een plat bord.
- Bestrooi met geroosterde pijnboompitten en kaas.
- Leg de sla hier op.
- Besprenkel het geheel met de dressing.
- Eet smakelijk.
3-gangen menu
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 1 verpakking carpaccio rundvlees (2 porties)
- 100 gram ijsbergsla gesneden en gewassen
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Je gebruikt:
- Alles van de boodschappenlijst
Serveren
Serveer de Carpaccio op een plat bord. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en kaas. Leg de sla hier op en besprenkel met de dressing.