Schnitzel met snijbonen en aardappelpuree
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Bereiding
Voor de snijbonen heb je een kookpan nodig. Voor de schnitzels een koekenpan. Voor de puree een magnetron en voor de saus een steelpan.
- Kook de snijbonen beetgaar. Giet af. Doe er een klont boter en wat nootmuskaat bij en smoor nog even op een laag vuur,
- Bak de schnitzels rondom bruin en knapperig. Lees het etiket.
- Verwarm de aardappelpuree in de magnetron. Lees het etiket.
- Eet smakelijk.
3-gangen menu
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 400 gram gesneden snijbonen
- 2 gepaneerde varkensschnitzels
- 400 gram aardappelpuree (kant-en-klaar)
- Champignonsaus (kant-en-klaar)
- —————————————————————
- Dit heb ik in huis
- Nootmuskaat
- Roomboter
- Bakmiddel
- Gedroogde peterselie
- Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Je gebruikt:
- Alles van de boodschappenlijst.
Serveren
Serveer op een groot plat bord en strooi, indien gewenst, nog wat peterselie en peper over de puree.