Een weekmenu is vooral handig als je voor meerdere dagen boodschappen doet en soms ook nog voordeliger.
Bij de recepten kun je, met 1 klik, de boodschappenlijst kopiëren en plakken in je favoriete App.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de chipolata worstjes en aardappelpartjes heb je een koekenpan nodig. Voor het afbakken een oven en een bakplaat. Voor de broccoli een magnetron.
Door de Ras el hanout kruidenmelange is dit gerecht licht pittig. Als je daar niet gek op bent gebruik dan andere kruiden.
Geen zin in Chipolata worstjes? Runder- of varkens worstjes zijn net zo lekker.
Vervang de broccoli door een groentemix.
Wil je de broccoli knapperig met een flinke bite, doe ze dan maar 3 minuten in de magnetron.
Serveer de traybake op een plat bord.
Dit gerecht maakt deel uit van weekmenu 1.
Dit gerecht kun je voor maximaal 1 dag, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Je hebt een koekenpan nodig voor de kip en de aardappeltjes.
Knoflooksaus maak je zelf of koop je kant-en-klaar.
Met een ei erbij heb je een volledige maaltijd. Voor een vegan maaltijd gebruik je vegan kipstukjes en geen spekjes en ei.
Serveer de maaltijdsalade op een diep bord. Garneer eventueel met de eieren en olijfen. 2 slagen met de pepermolen en smullen maar.
Dit gerecht maakt deel uit van weekmenu 1.
Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de pasta, spekjes en groente gebruik je een wokpan of hapjespan. Voor de pasta een gewone pan. Geen zout of kruiden toevoegen, er zit genoeg in de toevoegingen
Met een beetje inschikken is deze pasta ook voldoende voor 3 personen.
Serveer de pasta op een diep bord en strooi er ruimhartig de overgebleven geraspte kaas over.
Dit gerecht maakt deel uit van weekmenu 1.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Je hebt een oven met bakplaat en koekenpan voor gehakt en champignons nodig.
Het meeste kant-en-klare pizzadeeg zit opgerold in bakpapier.
Snij de pizza in stukken en serveer.
Dit gerecht maakt deel uit van weekmenu 1.
Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de vis en de aardappeltjes heb je nodig een koekenpan. De maaltijdsalade maak je aan in de verpakking zelf.
De geitenkaas en/of de Bechamelsaus kun je ook achterwege laten of hiervoor een andere keuze maken.
Varieer met andere groente.
Serveer het geheel op een plat bord.
Als je gekozen hebt voor Pangasiusfilet naturel strijk dan een eetlepel Bechamelsaus over de vis.
Dit gerecht maakt deel uit van weekmenu 1.
Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik voor groter formaat
Je hebt geen bijzonder keukengerei nodig.
Op de foto zijn de baquettes afgebeeld met een kom soep en een schaaltje appelmoes. Zo maak je er een complete maaltijd van.
Voor de soep kijk je hier.
Voor de appelmoes kijk je hier.
Serveer de baquettes op een plat bord.
Dit gerecht maakt deel uit van weekmenu 1.
Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.
Het restant ijsbergsla verwerk je morgen in een salade.
Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor het maken van de tomatensoep heb je een ruime pan nodig.
Serveer de tomatensoep in een diep bord of soepkom met of zonder brood. Schenk wat kookroom en strooi wat peterselie in de soep.
Dit gerecht maakt deel uit van weekmenu 1.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.