Als student zal je vaak eten maken voor meerdere personen.
Kies het aantal personen voor wie je moet koken.
De boodschappenlijst wordt dan automatisch aangepast, die je dan weer kunt plakken in je favoriete App of To-Do list.
Makkelijk als je naar de supermarkt gaat.
Hou er wel rekening mee, dat je wat grotere pannen nodig hebt als je kookt voor meerdere personen.
Als je alléén voor jezelf kookt, maak dan meerdere porties die je een paar dagen later weer eet of invriest.
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de penne gebruik je een flinke pan. Voor de spinazie een andere pan en voor de sjalotjes en pijnboompitten een koekenpan.
Max 6 personen.
voor 2 personen
Serveer de penne in een diep bord. Verdeel de zalm over de porties en strooi er de geroosterde pijnboompitten overheen.
Dit gerecht niet bewaren.