Voor studenten
Eet ideeën zonder poespas...

Penne met spinazie en gerookte zalm

Penne met spinazie en gerookte zalm

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4611

Bereiding

Voor de penne gebruik je een flinke pan. Voor de spinazie een andere pan en voor de sjalotjes en pijnboompitten een koekenpan.

Max 6 personen.

  • Voorbereiding
  • Verwarm de spinazie in een pan.
  • Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
  • Snij de sjalotjes in snippers.
  • Snij de gerookte zalm in dunne slierten.

  • Breng, met wat zout, water aan de kook in een flinke pan.
  • Kook de penne al dente voor plm. 7 minuten.
  • Fruit de sjalotjes voor 2 minuten in een likje bakmiddel en voeg toe bij de verwarmde spinazie.
  • Giet de penne af, voeg het spinazie mengsel en de ricotta toe en vermeng. Zout en peper?
  • Eet smakelijk.

Boodschappen

voor 2 personen

    Klik hier en plak de boodschappen
    in je favoriete App of To-Do list

    Reageer op dit recept

    Serveren

    Serveer de penne in een diep bord. Verdeel de zalm over de porties en strooi er de geroosterde pijnboompitten overheen.

    Bewaartip

    Dit gerecht niet bewaren.