Voor studenten
Eet ideeën zonder poespas...

Pasta met spinazie en gehakt

Pasta met spinazie en gehakt

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4616

Bereiding

Je gebruijkt een flinke kookpan en hapjespan.

  • Fruit in de hapjespan de ui in een beetje olie.
  • Voeg het gehakt toe en bak rul.
  • Voeg de spinazie toe en verwarm.
  • Roer de helft van de kaas door het mengsel.
  • Zout, peper?
  • Kook de pasta voor 7 minuten 'al dente'. Lees het etiket.
  • Giet de pasta af.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen

voor 2 personen

    Klik hier en plak de boodschappen
    in je favoriete App of To-Do list

    Reageer op dit recept

    Serveren

    Serveer de pasta op een bord en strooi er ruimhartig de overgebleven geraspte kaas over.

    Bewaartip

    Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.