Voor studenten
Eet ideeën zonder poespas...

Pasta met gehakt

Pasta met gehakt

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4608

Bereiding

Je hebt een wokpan of hapjespan nodig en voor de pasta een flinke kookpan.

Max 6 personen.

  • Kook de pasta 'al dente' in ruim water voor 7 minuten.
  • Bak de spekjes in een droge wokpan of hapjespan voor 2 minuten.
  • Voeg het gehakt toe en bak rul.
  • Als het gehakt rul en gaar is voeg dan de groente toe en bak het geheel nog voor 5 minuten.
  • Voeg de macaroni mix en pastasaus toe.
  • Vul het lege potje van de pastasaus voor de helft met water en giet het in de pan.
  • Goed roeren en voeg 3 eetlepels geraspte kaas toe.
  • Giet de pasta af en deponeer deze bij het pastamengsel.
  • Nu nog roeren en goed doorwarmen.
  • Voeg de tomaatjes de laatste 2 minuten toe en warm mee.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen

voor 2 personen

    Klik hier en plak de boodschappen
    in je favoriete App of To-Do list

    Reageer op dit recept

    Serveren

    Serveer de pasta op een diep bord en strooi er ruimhartig de overgebleven geraspte kaas over.

    Bewaartip

    Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
    Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediĆ«nten of maak meerdere porties.