Voor studenten
Eet ideeën zonder poespas...

Macaroni semplici

Macaroni semplici

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4610

Bereiding

Voor de macaroni heb je een flinke kookpan en een koekenpan nodig.

Max 6 personen.

  • Kook de macaroni 'al dente' voor 7 minuten. Lees het etiket.
  • Snipper de ui.
  • Bak de ui glazig en voeg de tomatenpuree toe. Roer, al bakkend, plm. 2 minuten.
  • Giet de kookroom toe en roer tot een dunne saus.
  • Roer de hamblokjes door de saus en warm door.
  • Als de saus te dik is roer er dan wat water bij.
  • Voeg een gekneusd bouillonblokje toe en roer door.
  • Giet de macaroni af en meng er de saus doorheen.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen

voor 2 personen

    Klik hier en plak de boodschappen
    in je favoriete App of To-Do list

    Reageer op dit recept

    Tip(s)

    Optie: Strooi geraspte kaas en peterselie over de macaroni bij het serveren.

    Bewaartip

    Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
    Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediĆ«nten of maak meerdere porties.