Voor studenten
Eet ideeën zonder poespas...

Kapsalon

Kapsalon

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4607

Bereiding

Voor de friet en de kapsalon heb je een oven nodig en voor de kipreepjes een koekenpan.

Max 4 personen.

  • Voorbereiding
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snij iedere tomaat in acht stukken.

  • Bak de kipdijfiletreepjes in een weinig bakmiddel gaar.
  • Meng in de koekenpan een paar eetlepels shoarmasaus door de gebraden kip.
  • Bak de friet in de oven voor plm. 15 minuten. Lees het etiket.
  • Verdeel de friet over de aluminium bakjes.
  • Schep 4 eetlepels shoarmasaus hierover.
  • Verdeel de kipreepjes over de bakjes en bestrooi met 4 eetlepels kaas.
  • Zet het geheel in de oven voor 3 minuten, totdat de kaas is gesmolten.
  • Leg hierop de sla en 4 partjes tomaat en bedek met 3 eetlepels knoflooksaus.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen

voor 2 personen

    • Koop de kapsalon bakjes bij Bol.
    Klik hier en plak de boodschappen
    in je favoriete App of To-Do list

    Reageer op dit recept

    Tip(s)

    De kapsalon kan ook met shoarma reepjes of vis (vissalon).

    Koop de kant-en-klare shoarmasaus of maak hem zelf.

    De friet kun je natuurlijk ook op je eigen manier bereiden.

    Serveren

    Serveer de kapsalon in originele aluminium bakjes of in een ovenvast schaaltje in hetzelfde formaat. Wel zo leuk!