Voor studenten
Eet ideeën zonder poespas...

Baguette de luxe with pork and garlic sauce

Baguette de luxe with pork and garlic sauce

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4615

Bereiding

Je hebt een oven nodig voor de baquettes en een koekenpan voor de shoarma.

Max 6 personen.

  • Voorbereiding
  • Verwarm de oven voor op 220ºC.

  • Bak de baquettes af in 8-10 minuten. Lees het etiket.
  • Snij de baquettes in de lengte voor driekwart doormidden.
  • Beleg met de sla en shoarma en doe er de knoflooksaus op.
  • Bak de shoarma in een beetje bakmiddel gaar en bruin. Ongeveer 4-5 minuten.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen

voor 2 personen

    Klik hier en plak de boodschappen
    in je favoriete App of To-Do list

    Reageer op dit recept

    Varieer

    Vervang de varkens shoarma voor kip, naturel, gekruid, pittig, gyrosreepjes of veganreepjes.

    Vervang de knofllooksaus voor shoarmasaus.

    Serveren

    Serveer de baquettes op een bord of plank.

    Bewaartip

    Dit gerecht niet bewaren.