Voorgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Voorgerechten van EetLOL.NL

Pasteitje kalfsragout (of ragout naar keuze)

Pasteitje kalfsragout

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5003

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 165ºC.
  • Verwarm de pasteibakjes 10 minuten in de oven.
  • Verwarm de kalfsragout op een laag vuur. Niet laten koken.
  • Snij met een mesje het 'hoedje' uit de pasteibakjes.
  • Vul de bakjes met de ragout, mag er ook iets overheen lopen.
  • Strooi een theelepel selderij over de ragout.
  • Zet de 'hoed' hier schuin bovenop.
  • Eet smakelijk.

Stuur een review voor recept:

(Je review wordt zichtbaar na ongeveer 2 uur)

Aantal tekens: 0 / 200

Reviews voor dit recept

Boodschappen

  • —————————————————————
  • 4 Pasteibakjes, 125 gram (van Jos Poell, de grote bakjes)
  • 400 gram kalfsragout in blik. Kan ook met ragout van: champignons, kip, rundvlees, eend, paddenstoelen of lam.
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Selderij gedroogd
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Keukengerei

Voor de pasteibakjes heb je een oven nodig en voor de ragout een steelpan.

Tip(s)

400 gram ragout is precies genoeg voor 4 pasteibakjes.

De pasteibakjes zijn per 2 stuks verpakt.

Afhankelijk van je hoofdgerecht kies je de soort ragout.

Ook lekker als lunch.

Vervang de grote pasteibakjes voor de mini uitvoering en gebruik als amuse of borrelhapje.

Serveren

Serveer de pasteitjes op een plat bord. 2 stuks (of meer) per persoon.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.