Maaltijdsalade met vegan kipstukjes en aardappelpartjes
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 6705
Bereiding
Je hebt een koekenpann nodig voor de vegan kipstukjes en de aardappeltjes.
- Bak de vegan kipstukjes in 2 eeetlepels bakmiddel door en door warm.
- Bak de aardappelpartjes tegelijkertijd in 8 minuten gaar en bruin.
- Snij de helft van de komkommertjes in dunne reepjes en de rest in kleine blokjes.
- Snij de tomaatjes doormidden.
WERK IN LAGEN
- Doe een laagje sla met komkommer en de augurkjes in een diep bord.
- Besprenkel met de yogurt dressing.
- Nu een laagje aardappeltjes met de komkommertjes.
- Dan een laagje sla met de uitjes.
- etc. etc.
- Als laatste verdeel je de vegan kipstukjes en de halve tomaatjes hierover.
- Besprenkel met de yogurt dressing.
- Besprenkel met de olijfolie.
- Niet husselen en ontdek de smaken.
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Tip(s)
Bekijk hier de de diverse mogelijkheden voor vegan kipstukjes.
Met een ei erbij heb je een volledige maaltijd.
Serveren
Serveer de maaltijdsalade op een diep bord.