Vegan gerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Vegan gerechten van EetLOL.NL

Maaltijdsalade met vegan kipstukjes en aardappelpartjes

Maaltijdsalade vegan kipstukjes en aardappel

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6705

Bereiding

Je hebt een koekenpann nodig voor de vegan kipstukjes en de aardappeltjes.

  • Bak de vegan kipstukjes in 2 eeetlepels bakmiddel door en door warm.
  • Bak de aardappelpartjes tegelijkertijd in 8 minuten gaar en bruin.
  • Snij de helft van de komkommertjes in dunne reepjes en de rest in kleine blokjes.
  • Snij de tomaatjes doormidden.

  • WERK IN LAGEN
  • Doe een laagje sla met komkommer en de augurkjes in een diep bord.
  • Besprenkel met de yogurt dressing.
  • Nu een laagje aardappeltjes met de komkommertjes.
  • Dan een laagje sla met de uitjes.
  • etc. etc.
  • Als laatste verdeel je de vegan kipstukjes en de halve tomaatjes hierover.
  • Besprenkel met de yogurt dressing.
  • Besprenkel met de olijfolie.
  • Niet husselen en ontdek de smaken.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 200 gram gemengde sla
  • 200 gram aardappelpartjes met of zonder schil
  • 320 gram vegan kipstukjes (2 pakjes)
  • 10 cherry tomaatjes
  • 4 snoepgoed komkommertjes
  • 4 eetlepels Amsterdamse mini augurken van Kesbeke (klein potje)
  • 4 eetlepels Amsterdamse zilveruitjes van Kesbeke (klein potje)
  • Optie: 10 olijfen voor de liefhebber (groen of zwart)
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 8 eetlepels yougurt dressing flacon
  • 2 eetlepels olijfolie extra vierge
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Bekijk hier de de diverse mogelijkheden voor vegan kipstukjes.

Met een ei erbij heb je een volledige maaltijd.

Serveren

Serveer de maaltijdsalade op een diep bord.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.