Kapsalon met vegan shoarma
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 6713
Bereiding
Voor de friet heb je een airfryer nodig en voor de shoarmareepjes een koekenpan. Voor de kapsalon een oven en ovenvaste borden.
- Voorbereiding
- Verwarm de airfryer voor op 200 graden.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de tomaat in acht stukken.
- Bak de shoarmareepjes in een weinig bakmiddel gaar en knapperig.
- Vermeng de shoarmareepjes met 4 eetlepels shoarmasaus en vermeng.
- Bak de friet in de airfryer voor 12 minuten.
- Deponeer de friet op een ovenvast bord.
- Schep nog wat shoarmasaus hierover.
- Verdeel de shoarmareepjes over de borden en bestrooi met de kaas.
- Zet het geheel in de oven voor 3 minuten, totdat de kaas is gesmolten.
- Leg hierop de sla en de partjes tomaat en doe er de knoflooksaus op.
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 375 gram friet: SuperCrunch Airfryer Dunne Friet van AVIKO
- 600 gram vegan shoarmareepjes
- 100 gram sla naar keuze
- 4-6 eetlepels geraspte vegan kaas per portie
- 1 flinke tomaat per portie
- 8 eetlepels Turkse shoarmasaus van Yildriz per portie
- 3 eetlepels knoflooksaus kant-en-klaar per portie
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Tip(s)
Koop de kant-en-klare shoarmasaus of
maak hem zelf.
De friet kun je natuurlijk ook op je eigen manier bereiden.
Serveren
Serveer de vegan kapsalon op een bord.