Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik voor groter formaat
Voor het maken van de bouillon heb je een ruime pan nodig. Voor het pureren een staafmixer. Gebuik je oud brood? Maak dat, voordat je begint, weer vers in de oven.
Oud brood kun je opwarmen in de oven. Besprenkel met een beetje water en warm voor 5 minuten op in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Serveer de soep in een diep bord of soepkom. Leg 1 eetlepel crème fraîche op de soep. Strooi wat gedroogde peterselie hier overheen. Breek het brood of snijd de Focaccia in stukken en serveer op een schaal of plankje.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.