Traybakes
Eet ideeën zonder poespas...

Traybakes van EetLOL.NL

Traybake kipdijfilet groentemix aardappelpartjes

Traybake kipdijfilet groentemix aardappelpartjes

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5601

Bereiding

Voor de kipdijfilet en aardappelpartjes heb je een koekenpan nodig. Voor het afbakken een oven en een bakplaat. Voor de groentemix een magnetron.

  • Voorbereiding
  • Kruid de kipdijfilet met zout en peper.
  • Warm de groentemix op in de magnetron op 600 watt voor 3 minuten. Prik een paar gaatjes in de zak.
  • Verwarm nu de oven voor op 200ºC.
  • Snij de rode ui in halve ringen.

  • Bak de kipdijfilet 5 minuten in een bakmiddel om en om.
  • Bak de aardappelpartjes 5 minuten in een likje bakmiddel.

  • Snij elke kipdijfilet in 4 stukken.
  • Verdeel alle ingrediënten op de bakplaat met bakpapier.
  • Eventueel nog wat zout en peper over het geheel.
  • Besprenkel met olijfolie en het overgebleven bakmiddel uit de koekenpan.
  • Druppel wat citroensap over het geheel.
  • Plaats de bakplaat in de oven voor 30 minuten.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 700 gram kipdijfilet
  • 400 gram groentemix, broccoli, wortel, bloemkool
  • 400 gram aardappelpartjes in schil
  • 1 rode ui
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Olijfolie
  • Citroensap
  • Bakpapier
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Vervang de aardappelpartjes voor zoete aardappel.

Vervang de groentemix door enkel broccoliroosjes of bloemkoolroosjes.

Serveren

Serveer de traybake op een plat bord.


Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 1 dag, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.