Traybakes
Eet ideeën zonder poespas...

Traybakes van EetLOL.NL

Traybake met kibbeling, broccoli en krieltjes

Traybake met kibbeling, broccoli en krieltjes

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5603

Bereiding

Je hebt een oven en een magnetron nodig.

  • Voorbereiding
  • Verwarm de broccoli in de verpakking in de magnetron op 600 watt voor 5 minuten. Prik een paar gaatjes in de zak.
  • In een combi magnetron verwarm je eerst de broccoli in de magnetron en daarna de oven voorverwarmen.
  • Verwarm de oven voor op 220ºC.

  • Snijd de puntparika in reepjes. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten.
  • Als de voorgegaarde krieltjes groot zijn, dan doormidden snijden.
  • Verdeel de krieltjes over de bakplaat met bakpapier.
  • Verdeel de broccoli en de parika over de bakplaat.
  • Verdeel de bevroren kibbeling over de bakplaat. Zorg dat ze bovenop de groenten liggen.
  • Eventueel nog wat zout en peper over het geheel.
  • Besprenkel met olijfolie.
  • Plaats de bakplaat in de oven voor 17 minuten. Schep halverwege om.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 245 gram (10 stuks) kibbeling van IGLO
  • 400 gram broccoliroosjes
  • 400 gram voorgegaarde krieltjes, bistro, gekruid of naturel
  • 2 rode puntparika's
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Bakpapier
  • Olijfolie extra vierge
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip's

Vervang de kibbeling door vissticks van Iglo.

Serveren

Serveer de traybake op een plat bord.


Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 1 dag, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.