Stamppotten
Eet ideeën zonder poespas...

Stamppot van EetLOL.NL

Bangers & Mash

Bangers & Mash

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5216

Bereiding

Voor de aardappelpuree en de snijbonen heb je een kookpan nodig. Voor de worstjes en de uien een koekenpan.

  • Kook de aardappelen voor 11 minuten gaar en maak er puree van met roomboter en kookroom.
  • Kook de snijbonen met een beetje zout beetgaar. Giet af en meng met de puree.
  • Bak tegelijk de runderworstjes. Kijk op het etiket.
  • Bak de uien goudkleurig.
  • Schenk de bouillon bij de uien. Haal de worstjes uit de pan en schenk het vet bij de uien.
  • Maak de brij dikker met wat allesbinder.
  • Serveer de snijbonen en puree en leg daar de worstjes op
  • Schenk het uienmengsel over de worstjes en bestroooi met oregano.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 500 gram aardappelen voorgekookt
  • 400 gram snijbonen gesneden
  • 300 gram grof gesneden uien
  • 6 runderworstjes
  • 175 ml runder bouillon
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Gedroogde oregano
  • Kookroom en roomboter
  • Allesbinder
  • Zout
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer de Bangers & Mash op een plat bord.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.