Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor het maken van de kerriesoep heb je een ruime pan nodig. Voor het pureren een staafmixer. Voor de tosti's een tostirooster, tosti-ijzer of contactgrill. In een koekenpan kan ook.
Sluiten
Roer er 6 eetlepels allesbinder door en laat nog een paar minuten zachtjes koken.
Als je sneetjes brood hebt ingevroren haal dat dan op tijd uit de vriezer.
Serveer de kerriesoep (strooi er de bieslook op) in een diep bord of soepkom en de tosti's op een schaal of plankje.
Klik hier voor de tosti's
Laat de tosti's weg voor alléén de soep.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.
De kaastost's niet bewaren.