Je hebt een mengkom en kookpan nodig en voor de eieren een steelpan.
Voorbereiding
Kook de macaroni al dente voor 7 minuten. Lees het etiket. Spoel af met koud water en laat uitlekken.
Kook de eieren voor 7 minuten en verbrokkel grof met een vork.
Laat de mais uitlekken.
Snij komkommer, augurken, paprika en tomaat in kleine blokjes. (verwijder de zaadjes uit de paprika).
Deponeer alles, inclusief hamblokjes, kruiden etc. in een mengkom en meng goed.
Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
—————————————————————
200 gram macaroni
125 gram hamblokjes
2 mini komkommertjes
2 augurken. Niet te groot.
1 rode punt paprika
1 tomaat
2 eieren
150 gram mais uit blik
—————————————————————
Dit heb ik in huis
2 eetlepels mayonaise
3 eetlepels zure room
1 eetlepel mosterd
1 eetlepel gedroogde bieslook
1 eetlepel gedroogde peterselie
Snufje zout, peper en kerriepoeder
Klik hier en plak de boodschappen in je favoriete App of To-Do list
Reageer op dit recept
Tip(s)
De macaroni salade is lekker als hoofdgerecht, bijgerecht of lunch. Combineer met vlees of kip.
Serveren
Serveer de salade op een bord of in een schaaltje.
Bewaartip
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.