Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Je hebt een mengkom en een steelpan nodig.
Tip1: Voeg een paar eetlepels heel fijngesneden augurk toe.
Tip2: Vervang de mayonaise door Griekse yoghurt en de mosterd door 1 eetlepel currypoeder. Snij een sjalotje heel fijn en meng mee.
Tip3: Vervang de mosterd door zure room en meng er 100 gram fijngesneden gerookte zalm door.
Gebruik de eiersalade op brood, sandwich of toast of als bijgerecht en bestrooi met de bieslook.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.