Pizza met gehakt champignons uien
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 6901
Bereiding
Je hebt een oven met bakplaat en koekenpan voor gehakt en champignons nodig.
- Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 200º.
- Bak het gehakt rul en gaar.
- Bak de champignons en uien bijna gaar.
- Meng gehakt en uienmengsel door elkaar. Voeg een paar flinke scheuten ketjap manis en zout en peper toe.
- Rol het deeg uit, met papier, op een bakplaat.
- Verdeel de tomatensaus over het deeg.
- Verdeel het gehakt uienmengsel over de tomatensaus.
- Strooi de kaas over het geheel..
- Bak de pizza voor 20 minuten in de oven.
- Kijk af en toe of het niet te hard gaat.
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
- ———————————
- Pizzadeeg met tomatensaus 600 gram
- 300 gram gehakt
- 250 gram kastanjechampignons fijngesneden
- 150 gram uiensnippers
- 150 gram geraspte kaas voor ovengratin
- Dit heb ik in huis
- Flinke scheuten ketjap manis
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Je gebruikt:
- Alles van de boodschappenlijst
Tip(s)
Het meeste kant-en-klare pizzadeeg zit opgerold in bakpapier.
Serveren
Snij de pizza in stukken en serveer.
Weekmenu
Dit gerecht maakt deel uit van een weekmenu.